Relatiebegeleiding
"If you keep on doing what you've always done,
you'll keep on getting what you've always got."
- W. L. Bateman

In de haptotherapie wordt bij relatieproblemen naast gesprekken gebruik gemaakt van ervaringsgerichte oefeningen en opdrachten. Deze zijn er op gericht om de patronen die in je relatie ontstaan zijn zichtbaar en voelbaar te maken. Je krijgt inzicht in hoe je met jezelf en met elkaar omgaat. Het is heel direct, want wat je voelt, daar kun je niet omheen.

Hoe ver zijn jullie uit elkaar gegroeid? Waar lag de basis? Kun je elkaar weer vinden? Soms heb je niet eens in de gaten hoe je altijd de leiding neemt, of hoe je je altijd aanpast. Hoe je de ander geen ruimte geeft, of hoe je zelf altijd aan de kant gaat. Kun je contact maken zonder jezelf te verliezen? Kun je er écht zijn voor en met de ander? Kun je nog luisteren naar elkaar? Ken je je eigen wensen en verlangens en kun je die kenbaar maken, of ben je alleen maar gericht op de ander? En wat doet dat met je? En met de ander? ...

In deze begeleiding ga je ontdekken waar jullie in vastlopen, en welke nieuwe mogelijkheden zich aandienen als je van je gebaande paden afgaat.

Contact!